Pedicure plus

De pedicurebehandeling bij heals is een complete verwennerij voor jou en je voeten. We beginnen met een warm voetenbad en opgieting over de onderbenen. In het water combineren we magnesiumzout (wat zorgt voor ontspanning, afvoeren van afvalstoffen en zuiveren van de huid) met etherische oliën, speciaal afgestemd op wat er nodig is. 

Na dit heerlijke warmwater-ritueel maken we een overstap naar de behandelstoel voor een professionele pedicurebehandeling. Deze bestaat uit teennagels knippen en vijlen, verzorgen van de nagelriemen, behandeling eeltvorming, likdoorns en ingroeiende nagels. 

Nu mag je echt even helemaal ontspannen, want we sluiten af met een heerlijke massage van de onderbenen en voeten. Hiervoor gebruiken we technieken uit de voetreflextherapie en Chinflex met een verzorgende crème. Een weldaad voor je voeten en jezelf!

Als je slippers meebrengt, dan kunnen we je teennagels lakken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. We werken met 4 lagen: 1x basecoat, 2x kleur en 1x topcoat, zodat je er zeker 4 weken plezier van hebt.